One direction noveller

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2013

Small Or Big del 3

Av 1dlovenoveller - 18 augusti 2013 22:45

Rebeckas perspektiv

Det var Zayn. När vi precis krockade spillde han senaps dressing på mig.

- I'm really, really sorry for that, säger han.
- The apology is accepted, säger jag.
- Do you remember me, säger han.
- No, Yes ; säger jag.
- Do you want to do something with My? Frågar han
- Yes, säger jag.
- Are you serious, säger han.
- No, säger jag och vänder och går.

Jag gick till Allie och då såg hon senaps dressingen på klänning och frågade vad som hände. Jag berättade om allting och vad han hette.

- Do you know WHO Zayn is, säger Allie.
- No, säger jag.
- He's in the famous boyband One Direction, säger hon.
- Are you a fan Or something? frågar jag.
- No I'm a Justin Bieber fan, but all Blibers know about One Direction, säger hon.

När vi kom hem var klockan fyra. Vi bestämde att imorgon var det filmkväll hos henne. Det var konstigt att mamma eller pappa inte hade ringt. De alltid överbeskyddande. Men entligen har de insett att jag snart ska fylla nitton år och är stor.

Jag gick upp till mitt rum och tog ett bad. Jag passade på att tvätta mitt hår. Jag badade i en halvtimme och det tog tio minuter att tvätta håret. Jag tog på mig mina nya hollister kläder. En mörk blå hoddie och mörkblåa mjukis byxor. När jag gick ner till köket hade pappa lagat kyckling och klyftpotatis.. Mamma och pappa brukar turas om att laga mat. Kyckling och klyftpotatis är en av pappas specialiteter.

När vi hade ätit upp vår mat såg vi på en film. Det var en romantisk komedi. Pappa gillar komedi, mamma gillar romantik och jag romantiska komedier. Vi satt och myste som en familj. Den enda som fattades var min bror som bodde i Kanda. Han har otur och missar all mys vi har. Min bror flyttade till Kanda för tre år sedan. När han var nitton. Och jag var femton ungefär. Han kommer och firar julafton med oss. Och så kommer han på min födelsedag i november.

Efter film gick jag upp till mitt rum. Jag satte på min dator och loggade in på Twitter.

Zayn Malik hade skrivit

I'm so sorry @RebeckyA I will pay you for the dress.

Jag skämdes så at det var många som skrev tweet till mig. Tre stycken nya följare plus Zayn. Jag valde inte följa honom.

Jag stängde av datorn och tog fram min mobil. Jag skulle skriva ett SMS till Maya:

Saknar dig så sjukt mycket. Tänker på dig hela tiden. :) Xx
Saknar dig mer. Sverige är så sjukt trist utan dig. xoxo

Jag log när jag läste SMS: et jag vet inte vad men jag hade aldrig blivit så glad för ett SMS. Jag somnade med ett leende på läpparna.

Nästa dag

När jag vaknade tog jag på mig kläder, borsta håret och tvätta ansiktet med kokosvatten. Det var en skönhets produkt jag hade som var gjord av kokosvatten och vanilj inget mer. Den funkade jätte bra på min hud.

Jag åt en riktig klassisk brittisk frukost. Det var både mamma och pappa som lagade frukost så att det skulle gå snabbare. Jag hjälpte också till. Det var jätte gott.

Igår hade vi fått våra saker. Så idag hjälptes vi åt att lägga in alla saker på deras rätta platser. Och det tog hela dagen. Det är alltid roligt att inreda hus. Speciellt när man gillar konst. De flesta säger att jag är en fantasifull konstnär, men själv tycker jag att jag är en hyfsad konstnär med konstig fantasi.

Jag hade fått min egen ateljé. Jag gjorde jätte fint där. Våran gamla fotölj skulle jag klä om och ha som sitt plats när jag är trött och vilar innan jag jag börjar måla igen.

Jag har faktiskt försökt sälja mina konstverk. Jag lyckades sälja en för 399 kr. Jag blev väldigt nöjd med det.

När klockan var 6.00 pm gick jag över till Allie. Hennes hus såg fint ut och trevligt ut. Det var ett tvåvåningsvilla precis som vi har det. De hade Tv rum där upp och det var där vi skulle vara. Vardags rummet hade blommig vit och rosa tapet. Det var fint och mysigt. De hade satt på lamporna på en låg volym och tänt stearinljus. Som luktade rosor.

- this is a really fine place, säger jag.
- Thank you, säger Allie.

På Tv-bordet fanns två stora ben och Jerry glassar, två stora Skålar med popSorn. En super stor skål med godis och choklad.

Vi skulle se tre filmer allihop var twilligth. Innan gillade jag inte dem filmerna men sen så varvade Maya mig på de filmerna. Och nu gillar jag det. När vid midnatt gick jag hem. Mamma pappa såg på action film. Jag gick upp på mitt rum och gick la mig.

Nästa dag

Idag ville jag måla men först behövde jag skaffa mig inspiration så jag behövde ta en sväng runt London.
Jag hittade en park som var fin och låg vid en skog. Jag satt mig vid en bänk och plötsligt kom något imot mig...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Första kapitlet på min mobil

// Brawn

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av 1dlovenoveller - 30 april 2014 14:37

    Alllihopa läs den otroliga novellerna om One Direction på    www.dlovenoveller.blogg.se   Tjejen som skriver är amazing och den novellen ärbättre än den ehär så det finns bara en sak  att göra.    LLÄÄÄÄSSS!!!! ...

Av 1dlovenoveller - 3 februari 2014 16:32

Rebeckas perspektiv -Är du ihop med Zayn? fråga pappa. - Nej han och jag är kompisar och jag tror inte att man blir ihop på en vecka, säger jag. - Nej du har nog rätt, säger pappa.   Vi slog in mammas presenter och jag började måla p...

Av 1dlovenoveller - 2 februari 2014 17:39

Meee ee en vad händer nu. -----------------------------------------------_-------------------------------------------------------- Där stod Alison och Justin Bieber och hånglade. Jag blev arg på Allie hur kan hon bete sig sådär utan att ens vara fu...

Av 1dlovenoveller - 1 februari 2014 21:22

  Rebeckas perspektiv  Jag gick till mitt målarrum och började måla. Jag målade varma färger pågrund av hur jag kände mig just nu. Jag kände verkligen min passion för att måla. När jag varit med Zayn känner jaga verkligen mitt hjärta och mitt si...

Av 1dlovenoveller - 1 februari 2014 19:02

  Men varför tittar den där blondinen sådär på mig ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rebeckas perspektiv - Rebecka do you want to go to the beach with me? frågar Zayn. ...

Presentation


Hej! En glad Directioner. Som skriver !d noveller.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Novellen

  Den pågående novellen heter Small or Big och handlar Rebecka 18 år och hennes kompis Alison som är jämngammla.

Alison är en beliber och Rebecka är varken en beliber eller en directioner.

Beck som Alisons kallar henne blir ihop med Zayn i pojkgruppen One Direction. Det är en dramatiskt resa om kärlek och passion.


 Hoppas ni läser den

Puss

Senaste inläggen

Omröstning

Vilken låt är bäst?
 Story of my life
 Best song ever
 whats makes you beautifal
 Little thing
 One thing
 Summer love
 I would
 Live while we're young

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards